Antena 3 CNN Actualitate Locale Campionul naţional convertit în frizer. Salonul său e cel mai căutat din oraş

Campionul naţional convertit în frizer. Salonul său e cel mai căutat din oraş

După ce a devenit campion al României şi a participat cu "Oţelul" în Liga Campionilor, şi-a schimbat cu totul domeniul de activitate. A devenit frizer şi încă unul de succes. 

Campionul naţional convertit în frizer. Salonul său e cel mai căutat din oraş
Sursa foto: Arhiva pesonală
de Alexandra Dima    |    15 Iul 2021   •   09:48

Fotbalistul Silviu Ilie, fost căpitan al echipei Oţelul Galaţi  şi-a deschis un salon de tuns - „Barber by Silviu Ilie“ - şi se bucură de roadele noii preocupări, scrie Adevărul.

După ce s-a lăsat de fotbal a urmat cursurile de frizerie ale unei şcoli din urbea natală, iar acum gălăţenii se înghesuie să îşi facă freza sub foarfeca fostului jucător cu balonul rotund. Unii se duc nu doar să îşi facă friza ci şi ca să îl cunoască direct pe fostul campion. 

„În domeniul fotbal nu mi-am găsit locul în ultima perioada din cauza conducerilor care nu susţin implicarea foştilor sportivii.  Am vrut să încerc ceva nou. Eu deţineam un salon de înfrumuseţare de mult timp şi acum m-am implicat personal în propria afacere”, a declarat Silviu Ilie.

Fostul campion a mai povestit că şi-a tuns şi foştii coechipieri cu care a scris istorie în  2011, când Oţelul a obţinut titlul de campioană a României. 

Dacă în domeniul frizeriei viitorul pare promiţător, cu privire la fotbal, Silviu Ilie nu este prea optimist. 

„Viitorul fotbalului românesc, cum să-l văd? Cum a fost şi până acum. Nimic schimbat în bine, fără performanţe pentru că nu se mai investeşte. Formarea noilor generaţi de fotbalişti nu mai există”, a declarat Silviu Ilie.


 

×
Subiecte în articol: Silviu Ilie Oţelul Galaţi Galați
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close