Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a ameninţat clienţii cu moartea din cauza ciubucului prea mic | Dosar penal pentru un taximetrist din Brașov

Și-a ameninţat clienţii cu moartea din cauza ciubucului prea mic | Dosar penal pentru un taximetrist din Brașov

Un șofer de taxi din Brașov și-a amenințat clienții cu moartea pentru că nu a fost mulțumit de bacșișul pe care l-a primit la finalul unei curse. Polițiștii i-au deschis dosar penal.

Și-a ameninţat clienţii cu moartea din cauza ciubucului prea mic | Dosar penal pentru un taximetrist din Brașov
Sursa foto: Imagini amator
de Ioana Mircea    |    03 Aug 2022   •   23:38

Polițiștii din Brașov au deschis dosar penal unui taximetrist de 52 de ani care a amenințat cu moartea trei clienți.

Se pare că totul a pornit de la faptul că șoferul nu a fost mulțumim de bacșișul primit din partea clienților săi.

Cele trei persoane care erau în taxi în momentul incidentului au fost amenințate cu moartea pentru că în urma unei curse de mai puțin de un kilometru, au lăsat ciubuc doi lei.

Pe lângă suma primită, taximetristul a mai cerut doi lei.

Nemulţumit de banii primiţi, omul ar fi plecat cu maşina cu tot cu bunurile pasagerilor după ce i-a ameninţat cu moartea, potrivit unui pasager.

Cu toate acestea oamenii au reușit să își recupereze bunurile. 

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 30 iulie 2022, în urma efectuării unei curse cu un mijloc de transport public de persoane, în regim taxi, unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din municipiul Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii, referitoare la prețul final al cursei, i-ar fi fost adresate cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, de către conducătorul mijlocului de transport public de persoane, în regim taxi.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 52 ani, din municipiul Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări, in rem, în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “purtare abuzivă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis  Inspectoratul Poliției Județene Braşov, potrivit brasov.net.

×
Subiecte în articol: Brașov taximetrist
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close