Antena 3 CNN Actualitate Locale Contabilă bătută, sechestrată și tunsă de angajatorii săi. După 8 ore, au aruncat-o, în pielea goală, în curtea mamei sale

Contabilă bătută, sechestrată și tunsă de angajatorii săi. După 8 ore, au aruncat-o, în pielea goală, în curtea mamei sale

O contabilă din Bihor a fost sechestrată, tunsă, bătută și dezbrăcată de fiul și fiica patronului firmei la care lucra. Complice a fost logodnicul femeii, care este pompier în Crișana. După 8 ore de agonie, agresorii au aruncat-o pe contabilă, mamă a doi copii, în pielea goală, în curtea casei în care locuiește mama ei.

Contabilă bătută, sechestrată și tunsă de angajatorii săi. După 8 ore, au aruncat-o, în pielea goală, în curtea mamei sale
Sursa foto: bihoreanul.ro
de Andreea Ştefan    |    Georgiana Botez    |    10 Oct 2021   •   10:08

Doi dintre tinerii agresori, o tânără și fratele ei, își își bănuiau tatăl că ar avea o relație cu această femeie și s-au gândit să îi aplice o lecție și să se răzbune.

Nu au stat pe gânduri și, timp de 8 ore, ajutați de logodnicul femeii, au sechestrat-o și torturat-o pe femeie, într-unul dintre birourile firmei deținute de tatăl lor.

La final, agresorii au aruncat-o pe femeie, dezbrăcată, în curtea mamei sale.

Abia atunci a reușit femeia să sune la 112, apoi a fost dusă la spital.

Medicii au constatat că are o fractură la genunchi, o coastă ruptă, traumatism cerebral, dar și mai multe vânătăi pe corp.

Cel mai probabil, contabila va înainta și o plângere penală împotriva agresorilor.

Între timp, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ancheta a fost preluată de procurorii militari, asta pentru că logodnicul femeii, complicele celor doi agresori, este pompier militar.

În cursul zilei de azi, procurorii vor decide dacă vor solicita alte măsuri preventive în privința celor trei agresori.

 

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close