Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit copilul din Neamț, bătut de mama lui și de concubinul acesteia. Avea doar doi ani și jumătate

A murit copilul din Neamț, bătut de mama lui și de concubinul acesteia. Avea doar doi ani și jumătate

Copilul de doi ani și jumătate, din Neamț, bătut crunt de mamă și de iubitul acesteia, a murit.

A murit copilul din Neamț, bătut de mama lui și de concubinul acesteia. Avea doar doi ani și jumătate
de Gigi Cojocaru    |    11 Feb 2022   •   14:33

Micuțul intrase în moarte cerebrală încă de acum câteva zile

"Putem spune că acest copil este victimă de două ori până acum. Este o dată victimă a părinților abuzivi, a mamei care l-a bătut crunt, dar și a unui sistem care a omis să-l protejeze, pentru că micuțul era în evidențe atât în județul Bacău, unde s-a născut, iar apoi mama a plecat cu el în județul Neamț într-o altă localitate unde a mers să trăiască în concubinaj cu un minor.

Se pare că nimeni de acolo nu a știut de acest copil, iar după ce a ajuns la copil s-a constatat că avea răni vechi, fracturi sudate, ceea ce înseamnă că era supus abuzurilor din partea mamei în mod repetat", transmitea corespondentul Antena 3, Paul Ciurari, în urmă cu câteva zile. 

Copilul de 2 ani și jumătate a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de mama lui și de iubitul acesteia, în comuna Urecheni, județul Neamț.

Femeia în vârstă de 20 de ani și concubinul ei, în vârstă de 17 ani, se pare că l-ar fi bătut pe copilul în vârstă de 2 ani și jumătate, după care, văzând că starea micuțului era gravă, au sunat la 112, solicitând ambulanța. Când a ajuns la spital, micuțul avea necroză pe fese de la loviturile primite, iar medicii au descoperit că băiețelul avea și urme mai vechi de la alte lovituri.

Echipajele de pe ambulanță l-au preluat pentru a-l transporta la spital și au anunțat organele de cercetare penală care au constatat că viața copilului este pusă în pericol

Cei doi tineri au fost reținuți, iar marți, 1 februarie, au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv.” este decizia instanței.

×
Subiecte în articol: Neamţ copil
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close