Antena 3 Actualitate Locale Situaţie critică în Dâmboviţa. Autorităţile au sistat furnizarea apei potabile în oraşul Pucioasa şi alte patru comune

Situaţie critică în Dâmboviţa. Autorităţile au sistat furnizarea apei potabile în oraşul Pucioasa şi alte patru comune

de G.S.    |    17 Ian 2016   •   00:08
Situaţie critică în Dâmboviţa. Autorităţile au sistat furnizarea apei potabile în oraşul Pucioasa şi alte patru comune
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Situaţie critică în oraşul Pucioasa şi în alte patru comune din judeţul Dâmboviţa, unde zeci de mii de oameni au rămas fără apă potabilă. 

 
S-a decis sistarea furnizării după ce s-a descoperit că apa e infestată cu o bacterie periculoasă. 
 
Autorităţile spun că vor distribui apă cu cisternele pentru locuitorii din Pucioasa şi cele 4 comune afectate, dar şi în spitale şi căminele de bătrâni. 
 
Primarul din Pucioasa, Dănuţ Bădău, a explicat, în direct la Antena 3, că autorităţile lucrează la remedierea situaţiei. 
 
"S-a stabilit ca aprovizionarea cu apă potabilă să se facă cu cisterne ale companiei de apă din Târgovişte şi cu cele ale ISU, mâine vom acţiona cu toate capacităţile pentru a asigura şi populaţia, în mare măsură, cu apă potabilă. Nu este vorba despre canalizare, este o situaţie mai deosebită. Apa potabilă pentru oraşul Pucioasa şi comunele se asigură din staţia de la Pucioasa. Până acum nu au mai fost astfel de situaţii. Ieri am fost informat că apa ar fi contaminată cu apă. La acest moment se lucrează pentru igienizarea bazinelor. Au fost recoltate probe şi de către DSP. Se aşteaptă rezultatul analizelor."
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close