Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii şocante în cazul unui viol în grup, cu minori: „Fapta s-a produs seara, pe o hidrobicicletă”

Detalii şocante în cazul unui viol în grup, cu minori: „Fapta s-a produs seara, pe o hidrobicicletă”

Detalii şocante în cazul unui viol în grup, cu minori: „Fapta s-a produs seara, pe o hidrobicicletă”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Aug 2019   •   14:24

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul violului comis de doi minori asupra altor doi copii, vineri, 23 august, în Râmnicu Vâlcea.

În urma expertizei psihiatrice, a reieşit că agresorii au avut discernământ, prin urmare pot şi vor răspunde penal pentru faptele lor. 

„În seara de 23 august în jurul orei 21.00, într-o hidrobicicletă, pe Lacul de agrement Ostroveni - aceasta este situaţia de fapt reţinută. Totul a fost spontan. Doi băieţi pe care-i vedeau pentru prima dată le-au făcut semn, fiind în zona respectivă, să urce pe hidrobicicletă...”, a spus prim - procurorul despre locul şi momentul în care s-au produs violurile.  

Potrivit unor surse din anchetă, victimele au declarat că în mijlocul lacului cei doi băieţi le-au cerut să întreţină relaţii sexuale. Pentru că au refuzat, presupuşii violatori au recurs la ameninţări. Pentru că era întuneric şi nimeni în jur, victimele s-au speriat să nu fie aruncate în apă dacă strigă după ajutor. Astfel, au fost violaţi în mijlocul lacului, direct pe hidrobicicletă.

Sursa: adevarul.ro

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea viol minori
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close