Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri, filmaţi în timpul unui show erotic într-o sală de jocuri din Piteşti, au fost reţinuţi

Doi tineri, filmaţi în timpul unui show erotic într-o sală de jocuri din Piteşti, au fost reţinuţi

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Piteşti, după ce au fost filmaţi în timpul unui show erotic într-o sală de jocuri din Piteşti, iar imaginile au ajuns şi la poliţişti.

Doi tineri, filmaţi în timpul unui show erotic într-o sală de jocuri din Piteşti, au fost reţinuţi
Sursa foto: Imagini amator
de Mariana Zaharia    |    15 Mar 2023   •   15:33

Cei doi tineri, o femeie de 33 de ani din Piteşti şi un bărbat de aceeaşi vârstă din judeţul Olt, sunt acum acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri.

Cei doi parteneri erau împreuna la sala de jocuri. Pe imagini se vede că totul a început ca un joc în care ei au mimat un act sexual. Apoi a urmat şi momentul în care bărbatul şi-a dat jos pantalonii.

O altă persoană i-a filmat în timpul show-ului erotic şi se aude pe filmare în timp ce râde în hohote. Imaginile nu au mai fost distractive când poliţiştii au deschis o anchetă penală. Cei doi protagoniști au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi puşi sub control judiciar.

Nici localul nu va scăpa pentru că este vizat de ancheta poliției.

"În ziua de 02 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești.

La data de 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia.

De asemenea, documente în cauză, vor fi communicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

×
Subiecte în articol: Pitești sala de jocuri IPJ Argeș
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close