Antena 3 CNN Actualitate Locale Dosar penal pentru fiul milionarului din Brăila, care conducea băut şi drogat, prins cu averea în portbagaj

Dosar penal pentru fiul milionarului din Brăila, care conducea băut şi drogat, prins cu averea în portbagaj

Fiul de milionar din Brăila, prins cu 45 de lingouri de aur şi cu peste 400.000 de euro în maşina pe care o conducea beat şi sub influenţa drogurilor, s-a ales cu dosar penal pentru spălare de bani şi i-a fost confiscată averea din portbagaj.

de Georgiana Murgilă    |    14 Mar 2024   •   14:02

Fiul unul milionar din Brăila a rămas fără avere, fiind vorba despre 400 de mii de euro şi 45 de lingouri de aur, găsite în portbagajul maşinii sale, când a fost oprit în trafic de către poliţişti.

După ce au percheziţionat autoturismul, oamenii legii şi-au dat seama faptul că acesta transporta o avere impresionantă în portbagajul maşinii sale. Bărbatul conducea băut şi se afla sub influenţa substanţelor interzise.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, odată audiat, în faţa procurorilor, el nu a reuşit să justifice provenienţa banilor şi a aurului, astfel că anchetatorii au confiscat, cel puţin temporar, această avere până când se vor lămuri de unde provenea.

Sunt cercetări pentru infracţiunea de spălare a banilor. Deocamdată, se fac cercetări in rem faţă de această faptă, însă bărbatul mai este cercetat şi pentru conducere fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau al substanţelor interzise.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din Brăila, este fiul unui celebru milionar care a murit la o partidă de vânătoare şi care acumulase o avere impresionantă pentru că avea mai multe afaceri în zona portuară şi cumpărase, recent, şi nişte clădiri din centrul oraşului Brăila.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close