Antena 3 CNN Actualitate Mărturia exclusivă a unuia dintre denunţătorii lui Florin Salam: "Nu o să îmi retrag plângerea pentru nicio sumă posibilă"

Mărturia exclusivă a unuia dintre denunţătorii lui Florin Salam: "Nu o să îmi retrag plângerea pentru nicio sumă posibilă"

Unul dintre denunţătorii lui Florin Salam a vorbit în direct la Antena 3 CNN. Manelistul Florin Salam a fost reţinut, după percheziţiile făcute de poliţiştii din Bucureşti, la el acasă, dar şi în alte locaţii, în dosarul de înşelăciune în care este acuzat că a luat bani de la oameni, însă nu şi-a onorat angajamentele.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   11:56

"Nu am semnat niciun contract, pentru că Florin Salam nu a dorit să facă un contract cu mine. I-am dat suma de 10.000 de euro, la el acasă. A fost prezentă şi soţia lui Florin Salam, Roxana. După care m-a asigurat că o să fie ok, o să vină 100%, să nu îmi fac probleme că el o să fie prezent pe 13 august 2023, la nunta fiului meu. 

După care, înainte de nuntă cu aproximativ 3-4 zile, o săptămână, a făcut un anunţ pe Facebook că el nu se va prezenta la niciun eveniment, din cauza unor motive de sănătate.şi că îi pare rău că nu poate să vină la evenimentele la care trebuia să vină.

Nu este adevărat. M-am dus la el acasă. Am găsit-o pe soţia lui Florin Salam, pe Roxana, care m-a asigurat că o să-mi returneze banii, suma de 10.000 de euro, maxim într-o lună de zile. După o lună, m-am dus iar la Florin Salam acasă şi nu mi-a mai răspuns la telefon, nu a vrut să mai ia legătura cu mine", a mărturisit Cristinel Ionuţ Stoican, unul dintre denunţătorii lui Florin Salam, în direct la Antena 3 CNN.

"Nu o să îmi retrag plângerea pentru nicio sumă posibilă"

"Nu o să îmi retrag plângerea pentru nicio sumă posibilă, pentru că el mi-a făcut o mare problemă. Am avut probleme de sănătate din cauza lui. Vă daţi seama să rămâneţi în ziua nunţii fără lăutari, fără muzică şi vreau să decidă legea, pentru că nu sunt numai eu, sunt mai mulţi cei pe care i-a înşelat şi nu le-a dat banii şi nu i-au făcut plângere, poate de frică sau nu ştiu", a mai spus Cristinel Ionuţ Stoican, unul dintre denunţătorii lui Florin Salam.

Florin Salam, reţinut într-un dosar de înşelăciune

Florin Salam a fost adus, în această dimineaţă, cu mandat, la Secţia 2 Poliţie Bucureşti, după o serie de percheziţii desfăşurate de anchetatori, una dintre ele fiind chiar la manelist acasă.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat, din nou, de înşelăciune, după ce trei persoane au depus reclamaţii împotriva sa, pentru că i-ar fi dat bani ca să cânte la evenimente, însă nu şi-a onorat angajamentele şi nici nu le-a returnat banii.

×
Subiecte în articol: Florin Salam retinut dosar de inselaciune
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close