x close

Dosar penal pe numele unei educatoare, după ce două familii au reclamat-o pentru că le-ar fi agresat copiii

06 Noi 2019   •   14:08
Dosar penal pe numele unei educatoare, după ce două familii au reclamat-o pentru că le-ar fi agresat copiii

Poliţiştii nemţeni au deschis un dosar penal pe numele unei educatoare de la o creşă din Piatra-Neamţ după ce două familii au reclamat-o pentru că le-ar fi agresat copiii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că în acest moment se fac cercetări pentru purtare abuzivă.

"Prima plângere a fost depusă pe data de 1 noiembrie, de către o persoană din Alexandru cel Bun iar pe 5 noiembrie a fost depusă o altă plângere, de către o femeie din Piatra-Neamţ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru purtare abuzivă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială din subordinea Primăriei Piatra-Neamţ a decis să o demită pe educatoarea acuzată de purtare abuzivă după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio cu momentele în care aceasta ar agresa copiii.

Înregistrarea a fost postată de părinţii unuia dintre copii iar la scurtă vreme a fost ştearsă dar între timp a fost preluată de presa locală.

Conducerea Primăriei Piatra-Neamţ aşteaptă finalizarea anchetei penale pentru a dispune eventuale măsuri de sancţionare pentru cei vinovaţi.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

educatoare Piatra Neamt
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati