Antena 3 CNN Actualitate Locale Înmormântarea liderului interlop Buricea a blocat traficul în Brăila

Înmormântarea liderului interlop Buricea a blocat traficul în Brăila

Brăila a fost blocată la înmormântarea interlopului Dumitrel Buricea, cel care făcea legea în anii '90-2000.

Înmormântarea liderului interlop Buricea a blocat traficul în Brăila
Sursa foto: obiectivbr.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Feb 2023   •   16:49

Cortegiul funerar al liderului interlop Dumitrel Buricea a pornit încă de la ora 12:00 pe străzile orașului Brăila. Sute de persoane l-au însoțit pe ultimul drum.

Șirul de mașini a aglomerat și mai mult străzile din zona Vidin - Brăilița, după ce legătura de la marginea orașului a fost închisă din cauza lucrărilor la podul peste Dunăre.

La înmormântare n-au fost observați momentan lideri interlopi sau oameni politici, scrie obiectivbr.ro.

Citeşte şi: A murit unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi! Liderul de clan a pierdut lupta cu moartea la un spital din București, în urma unui AVC

Autorităţile transmit că, în contextul înmormântării, pe raza municipiului Brăila nu au fost instituite restricții de circulație, însă polițiștii sunt prezenți în vederea dirijării traficului rutier, pentru evitarea aglomerației, în cazul în care situația o va impune.

Interlopul Dumitru Buricea, cunoscut sub numele de "Dumitrel Buricea", liderul interlopilor din cartierul Brăilița, în vârstă de 73 de ani, a suferit recent un accident vascular şi nu a mai putut fi salvat.

Liderul interlopilor din Brăilița a devenit cunoscut opiniei publice prin prisma participării la Revoluția din 1989. Atunci, Dumitru Buricea a primit titlul de “luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase care au avut loc acum mai bine de trei decenii.

×
Subiecte în articol: Dumitrel Buricea interlop Brăila
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close