Antena 3 CNN Actualitate Locale El este șoferul beat, de 19 ani, care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, în Alba: Trei dintre ei au murit pe loc

El este șoferul beat, de 19 ani, care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, în Alba: Trei dintre ei au murit pe loc

Șoferul de 19 ani, care a omorât trei tineri în accidentul rutier de pe DN1, în noaptea de sâmbătă spre duminică, își luase permisul de conducere cu mai puțin de un an în urmă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

El este șoferul beat, de 19 ani, care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, în Alba: Trei dintre ei au murit pe loc
Sursa foto: Facebook/ Eduard Palko
de Dorin Galdău    |    Mia Lungu    |    27 Aug 2023   •   16:29

Tragedie trasă la indigo cu cea din 2 Mai în județul Albă. Trei tineri, cu vârste cumprinse între 17 și 25 de ani, au murit după ce un tânăr de 19 ani, băut, i-a lovit în plin. 

Un grup de șase tineri care se deplasau pe marginea Drumului Național 1, în afară localități Sântimbru, au fost accidentați de către un șofer care circula cu viteză foaarte mare. Cei șase se deplasau pe marginea drumului, spre o benzinărie din apropiere, pentru a se relaxa la o bere. Aceștia mergeau pe marginea drumului, în grupuri de doi câte doi. La un moment dat, din spatele lor, un șofer care circula în aceiași direcție de mers cu ei a venit cu viteză și a intrat în grupul de tineri.

Trei dintre tineri au scăpat, iar trei au sfârșit loviți de mașină. Impactul a fost așa de puternic încât trupurile celor trei au fost împrăștiată pe distanțe de sute de metri.

Mașina care i-a lovit s-a oprit la o distanță de 200 de metri de unde a fost impactul. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tineri care zăceau pe jos, fără suflare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul este Palco Eduard Norbert, are 19 ani și avea permis de conducere din luna decembrie a anului trecut. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.09 grame per litru alcool pur în aerul expirat. A fost testat apoi și cu aparatul drogtest rezultatul fiind negativ. Tânărul a fost dus să i se preleveze probe de sânge, în vedere stabilirii alcolemiei exacte.

Șoferul riscă ani grei de inchisoare, fiind judecat după legea Anastasia.

În prezent șoferul se află la poliție unde a fost reținut pentru 24 de ore și urmează ca mâine să fie dus în față instanței cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: șoferul beat Alba masina au murit
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close