Antena 3 CNN Actualitate Locale Suspecta în cazul crimei din Mangalia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra și-a recunoscut fapta

Suspecta în cazul crimei din Mangalia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra și-a recunoscut fapta

Tribunalul Constanţa a dispus luni arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a unei tinere de 18 ani care şi-ar fi ucis prietena, cadavrul acesteia fiind găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia.

Suspecta în cazul crimei din Mangalia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra și-a recunoscut fapta
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   16:33

Hotărârea judecătorilor nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel.

"Soluţia pe scurt: În baza art. 226 C.p.p., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu privire la inculpata Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza (...), dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 07.08.2023 şi până la data de 05.09.2023, inclusiv, a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, (...). Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare", a informat Tribunalul Constanţa.

Tânăra a fost reprezentată de un avocat desemnat din oficiu, din cadrul Baroului Constanţa.

Citeşte şi: Iubitul fetei ucise la Mangalia a vorbit cu criminala: ”M-a contactat chiar în noaptea crimei, de pe telefonul Alinei!”

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe numele suspectei a fost emisă, în noaptea de duminică spre luni, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Surse din anchetă susţin că presupusa autoare a faptei şi victima erau prietene, iar între ele ar fi apărut un conflict spontan, după ce victima şi-ar fi înşelat iubitul şi apoi i-ar fi cerut prietenei sale să nu îi spună acestuia adevărul.

Vă amintim că o fată de 18 ani din Vaslui a fost găsită moartă, duminică dimineaţă, sub o bancă dintr-un din municipiul Mangalia.

Cadavrul prezenta urme de violenţă.

Vezi și: Primele imagini cu principala suspectă în cazul crimei de la Mangalia. Ce a făcut tânăra după ce și-ar fi ucis cea mai bună prietenă

×
Subiecte în articol: mangalia arestată preventiv
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close