Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie băgată cu forța în mașina Poliției Locale, în Suceava, îi imploră pe cetățeni să o salveze. Urletele ei i-au impresionat pe martori

O femeie băgată cu forța în mașina Poliției Locale, în Suceava, îi imploră pe cetățeni să o salveze. Urletele ei i-au impresionat pe martori

Un incident greu de privit a avut loc în județul Suceava, la Fălticeni, unde agenți ai Poliției Locale au luat cu forța o femeie de pe stradă și au băgat-o în mașină.

O femeie băgată cu forța în mașina Poliției Locale, în Suceava, îi imploră pe cetățeni să o salveze. Urletele ei i-au impresionat pe martori
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2021   •   20:11

Mai multe persoane s-au oprit să filmeze scena cu telefoanele mobile.

Abordată de polițiștii locali, femeia se împotrivește și refuză să se urce. Pentru că se opune din răsputeri să fie așezată pe bancheta din spate a mașinii, ea este imobilizată.

Femeia începe să urle, determinându-i pe cetățenii din zonă să reacționeze. Mai mult, ea îl imploră pe unul dintre privitori să o salveze.

Din imaginile surprinse de martori, sunt patru persoane - doi polițiști locali în uniformă, o polițistă, de asemenea în uniformă, și un civil - care o țin, la un moment dat, pe femeie. Un al cincilea personaj, în civil, supervizează operațiunea.

Impresionaţi, martorii scenei încep să-i interpeleze pe polițiștii locali

Femeia, ridicată în baza unui mandat

"Domne, dar de ce o luaţi, aveţi mandat? De ce luaţi oamenii de pe stradă, sunteţi nebuni? Nu vă e ruşine, luaţi oamenii de pe stradă! Ruşine, Poliţia Locală! Să o lase să plece acasă şi să o ia de acasă, cu acordul familiei. Îi ia pe ăia slabi!", comentează persona care a realizat filmarea.

Din ultimele informații, femeia reținută are 50 ani și era căutată pentru furturi.

Pe numele ei fusese emis un mandat de aducere, care a fost pus în aplicare de polițiștii locali, după ce au identificat-o pe stradă.

Pentru că este cunoscută ca având probleme mintale, femeia a fost dusă la secția de psihiatrie a Spitalului Județean în vederea realizării unei expertize de specialitate.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close