Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiţa din Roman, înjunghiată de propriul tată, a început să respire singură

Fetiţa din Roman, înjunghiată de propriul tată, a început să respire singură

Fetiţa în vârstă de două luni, care a fost înjunghiată de propriul tată, şi a cărei soră geamănă a murit în acelaşi atac, a început să respire singură, fiind în continuare internată la Terapie Intensivă.

Fetiţa din Roman, înjunghiată de propriul tată, a început să respire singură
Fetiţa din Roman, înjunghiată de propriul tată, a început să respire singură
de Gigi Cojocaru    |    09 Noi 2021   •   14:16

Fetiţa a supravieţuit atacului, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de tatăl ei, în timp ce sora sa geamănă a murit în acelaşi atac.

Potrivit medicilor, fetiţa de două luni este internată la Spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, pe secţia de Anestezie - Terapie Intensivă. Starea ei este în uşoară ameliorare şi a început să respire spontan.

Fetiţa a ajuns la spitalul din Iaşi, cu un elicopter SMURD, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, după ce atât ea, cât şi sora ei geamănă, au fost înjunghiate de propriul tată.

Mama celor două copile a fost, la rândul ei, atacată de bărbat, însă a reuşit să scape împreună cu fiul în vârstă de nouă ani care a cerut ajutorul vecinilor.

Poliţiştii ajunşi de urgenţă în apartament l-au imobilizat pe suspect. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru una dintre fetiţele gemene.

Mărturia cutremurătoare a mamei celor două fetițe înjunghiate

Mama fetiţelor gemene înjunghiat de tată, mărturie cutremurătoare despre noaptea crimei

"I-am dat fetei să mănânce și am ațipit. Pe la 7 jumate dimineață am simțit că s-a năpustit asupra mea. Eu cred că a vrut să-mi bage cuțitul în gât dar a ratat pentru că am o rană pe maxilar și o mică atingere pe gât. El a ratat și a căzut peste mine. Când am simțit, m-am ridicat și el deja avea mâna ridicată cu cuțitul în mână. Când am ridicat ochii am văzut lama cuțitului și pe el în întuneric, vrând să lovească încă odată. 

Nu știu când am pus mâna și l-am prins de mâini și am avut noroc că era slăbit pentru că dacă era în starea de dinainte, eram moartă de mult. Și i-am prins mâinile și el, în puterea lui a insistat să înfigă cuțitul și am început să strig și să urlu.

Am dat peste fată că era în pat, fata a început să plângă, și a început să plângă și a doua. Am strigat la băiat, acesta a venit alertat, s-a speriat, a început să plângă și a început să-l roage pe tatăl său să mă lase în pace. Am zis “ia repede un telefon și sună la 112” și a găsit telefonul tatălui său.

Când am văzut că a luat telefonul tatălui, speranțele mele s-au năruit pentru ca știam că are o parolă foarte grea. În timp ce noi ne luptam, el a vrut să se apropie de tatăl lui să-l roage și am strigat la copil să iasă afară și să strige după ajutor că mi-a fost frică să nu sară și asupra lui. Băiatul a ieșit în stradă și de acolo a alertat.

Eu între timp am reușit să scap și am ajuns pe living, el m-a tras de ambele mâini ca să mă tragă înapoi în cameră, eu m-am proptit cu ambele picioarele în tocurile ușii și m-am zbătut că mă trăgea și de păr.

La un moment dat cred că a obosit, s-a dezechilibrat, am reușit să ies pe ușă, m-am împiedicat pe scări, am căzut, el a ieșit după mine iar eu m-am speriat, m-am speriat și am clacat. A venit un pic după mine, cred că a coborât o treaptă și am fugit speriată…

"Aș fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele"

În momentul ăla atât de tare m-am speriat… nu mi-am dat seama… erau copilele în casă și într-o fracțiune de secundă mi-am dat seama că fetele au rămas în casă și am început să strig disperată că-s fetele în casă că îmi era frică pentru ele…

Îmi pare rău, că l-am prins fără cuțit pe scară, nu am putut să-l trag pe scară după mine, să cadă pe scară, să intru eu în casă… nu am putut…

Aș fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele, aș fi făcut mai multe dar m-am luptat cât am putut eu de mult…

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat dar pentru viața mea a plătit Sofia și Melania se luptă să supraviețuiască! Și le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi în aceste momente grele!", a povestit mama, dărâmată de durere, pentru știripiatraneamț.ro.

×
Subiecte în articol: roman Neamţ
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga românii
x close