Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi frați au murit după ce au fost loviți de fulger, în județul Botoșani. Mama lor a presimțit tragedia

Doi frați au murit după ce au fost loviți de fulger, în județul Botoșani. Mama lor a presimțit tragedia

Tragedie într-o comună din judeţul Botoșani. Doi fraţi au avut parte de un sfârșit cumplit în timpul furtunii de marţi seară, după ce au fost loviți de un fulger.

de Andreea Borboros    |    26 Iul 2023   •   12:55

Cei doi, un bărbat de 52 de ani și sora lui de 45, s-au dus să mute animalele, care se aflau la păscut. Din păcate, nu s-au mai întors acasă. Furtuna a devenit tot mai puternică și au luat decizia de a se adăposti sub un copac. Acolo au și fost găsiți, căzuţi unul peste altul, iar copacul spintecat în două de un trăsnet.

Citește și: Doi soți din Dolj au murit după ce au dat cu insecticid în dormitor. Greșeala care le-a fost fatală

Tragedie presimțită de mamă

Mama celor doi a avut o presimțire și i-a rugat să nu meargă pe acea vreme rea, însă cei doi nu au ascultat-o și au plecat spre animale.

Descoperirea macabră a făcut-o un vecin de-al acestora. Alarmată că nu mai veneau acasă, mama lor a alertat una dintre surori, iar aceasta a apelat la ajutorul vecinului.

Bărbatul a mers în zonă cu tractorul, iar când a ajuns i-a văzut pe cei doi frați sub copac.

Citește și: Alertă Cod roșu de vijelii puternice și furtuni! Lista localităților afectate

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul a sunat imediat la familie și primărie. La faţa locului a ajuns și o ambulanţă. Cadrele medicale au fost transportate cu o mașină de teren până in zona tragediei, drumul fiind impracticabil.

Citește și: ”Nu vreau să cred, îi vreau înapoi!” Silviu și Monica sunt tinerii care au murit sâmbătă, în Iași, lăsând în urma lor un copil

Din păcate medicii nu au putut decât să constate decesul. Bolnavă, mama de 85 de ani se pregătește acum să își înmormânteze doi dintre cei patru copii.

În zonă au fost și alte probleme cu firele electrice din cauza furtunii.

 

×
Subiecte în articol: frati morti fulger Botoșani
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close