Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi soți din Dolj au murit după ce au dat cu insecticid în dormitor. Greșeala care le-a fost fatală

Doi soți din Dolj au murit după ce au dat cu insecticid în dormitor. Greșeala care le-a fost fatală

Două persoane din Dolj, de 63 și 57 de ani, soț și soție, au murit intoxicați cu un spray pentru insecte.

Doi soți din Dolj au murit după ce au dat cu insecticid în dormitor. Greșeala care le-a fost fatală
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2023   •   15:50

Update 15:53 Vecinii spun că dormitorul lor era mic, nu avea nici măcar 10 mp. După ce au dat cu spray în cameră, au adormit, dar în cursul nopții femeia s-a trezit pentru că se simțea foarte rău și vomita încontinuu.

Aceeași stare a început să o aibă și soțul. Când a venit dimineața să-i vadă, fiica a sunat imediat la 112. Starea părinților era deja critică.

Update 15:00 Bărbatul a decedat la spital, iar câteva ore mai târziu a murit și femeia. Insecticidul de muște cu care cei doi au dat în cameră se numește Killtox.

Știrea inițială Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi, marți după-amiază, de către un spital din Craiova, că la unitatea de primiri urgenţe au fost transportate două persoane, un bărbat de 63 de ani şi soţia acestuia, de 57 de ani, ambele din comuna Sopot, cu diagnosticul intoxicaţie.

Verificările au scos la iveală că, luni seara, cei doi ar fi pulverizat în dormitor un spray împotriva insectelor. Peste noapte, ei s-au simțit rău, iar marți dimineaţa starea li s-a agravat. Astfel, fiica lor a cerut sprijinul ambulanţei.

Marți seara, cei doi au murit.

Citește și: O femeie a murit după ce a băut insecticid preparat de soţul ei şi pus într-o sticlă de suc, în Olt

La data de 25 iulie a.c., ora 16.40, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, de către o unitate medicală, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe au fost transportate două persoane, un bărbat, de 63 de ani şi soţia acestuia, de 57 de ani, ambii din comuna Sopot, cu diagnosticul intoxicaţie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în seara de 24 iulie a.c., cei doi ar fi pulverizat în camera de dormit un spray împotriva insectelor, simţindu-se rău peste noapte, iar în dimineaţa de 25 iulie a.c., dat fiind faptul că starea acestora s-a agravat, fiica lor a solicitat sprijinul ambulanţei, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Ulterior, în seara de 25 iulie a.c., din nefericire, cei doi au decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: insecticid soti au murit Dolj
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close