Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini virale cu primarul Piedone la un târg din Sectorul 5: ”Mi s-a făcut poftă de slană”

Imagini virale cu primarul Piedone la un târg din Sectorul 5: ”Mi s-a făcut poftă de slană”

Cristian Popescu Piedone a devenit viral pe internet după ce a mers să mănânce la un târg din București. Primarul PUSL al Sectorului 5 a mărturisit că i s-a făcut poftă de ceva tradițional, așa că s-a dus să mănânce ceapă cu slănină și jumări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   09:56

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a mers la târg. Și asta pentru că, susține edilul, i se făcuse poftă de ceva tradițional. Piedone a publicat o postare pe Facebook, care a devenit virală, în care apare la o terasă, înconjurat de prieteni, în timp ce „sparge” o ceapă, pe care o mănâncă alături de jumări și cârnăciori.

În imaginile respective, primarul Sectorului 5 face baie de mulțime și se oprește să stea de vorbă cu fiecare cetățean care îl salută.

Ce a scris primarul Sectorului 5

”Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni.

Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jina în sus.

Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!

Și cum sunt pofticios de mic… n-am mai avut răbdare! Am spart o ceapă și-am încropit o câmpenească ardelenească, laolată cu amicii, chiar în buza tarabei.

Sătul și ferice… am luat-o la pas, bucuros și curios să mă cântărească oamenii cu o vorbă, cu un îndemn și c-o povață!

”Omul este cel care cântărește cel mai bine omul”

Că de când mă știu prin administrația locală, am învățat că NU cântarele oficiale dau exactă greutatea omului, ci… omul este cel care cântărește cel mai bine omul! 

Am plecat energizat cu prietenia oamenilor simpli care m-au acceptat așa cum sunt, m-au susținut necondiționat și mi-au fost mereu aproape, încrezători că ORICARE AR FI GREUTATEA MISIUNII LUI ÎN COMUNITATE, Piedone descurcă,

Piedone rezolvă,

PIEDONE POATE!

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a scrie Piedone, pe Facebook, la postarea din târg.

Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni. Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jina în sus. Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!? Și cum sunt pofticios de mic… n-am mai avut răbdare! Am spart o ceapă și-am încropit o câmpenească ardelenească, laolată cu amicii, chiar în buza tarabei. Sătul și ferice… am luat-o la pas, bucuros și curios să mă cântărească oamenii cu o vorbă, cu un îndemn și c-o povață! Că de când mă știu prin administrația locală, am învățat că NU cântarele oficiale dau exactă greutatea omului, ci… omul este cel care cântărește cel mai bine omul! ? Am plecat energizat cu prietenia oamenilor simpli care m-au acceptat așa cum sunt, m-au susținut necondiționat și mi-au fost mereu aproape, încrezători că ORICARE AR FI GREUTATEA MISIUNII LUI ÎN COMUNITATE, Piedone descurcă, Piedone rezolvă, PIEDONE POATE! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone ??

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Duminică, 11 februarie 2024

Imaginile cu primarul Piedone au făcut deliciul internauților care au reacționat imediat la postarea acestuia.

”Am lacrimi în ochi când vad un astfel de om!! Mulțumim lui Dumnezeu pentru domnul Cristian Popescu Piedone”, ”Nu este bun, dar cel mai apreciat dintre toți, faptele vorbesc, merită mai mult, sănătate și împliniri”, ”Ar fi un bun președinte! Emană bunătate, corectitudine și a trecut și prin necazuri din cauza unor gunoaie”, ”Felicitări, domnule Piedone. Multă lumea vă vrea primar la Capitală. Părerea mea e alta, ați depășit nivelul de primar trebuie să ajungeți la conducerea țării. Succes și multă sănătate”, sunt doar o parte din miile de comentarii pe care românii i le-au lăsat la postarea care a strâns peste 25.000 de reacții.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close