Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în Prahova. O casă, un atelier de mobilă și mai multe anexe au fost făcute scrum

Incendiu puternic în Prahova. O casă, un atelier de mobilă și mai multe anexe au fost făcute scrum

Un incendiu violent a izbucnit în comuna Izvoarele, județul Prahova, acolo unde flăcările au cuprins o locuință, un atelier de mobilă și mai multe anexe.

Incendiu puternic în Prahova. O casă, un atelier de mobilă și mai multe anexe au fost făcute scrum
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   08:24

Potrivit ISU Prahova, pompierii din cadrul Detașamentului Vălenii de Munte au fost solicitați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în localitatea Izvoarele.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la nivelul unei case, la un atelier de mobilă și la anexele gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, fără posibilități de extindere la vecinătăți.

Din fericire, nu au existat victime, iar pompierii au acționat rapid și au reușit să stingă incendiul.

Citește și: O femeie a sunat la 112 şi a declarat că mama sa de 91 de ani a fost agresată la un azil din Câmpina

Pe de altă parte, proprietarii imobilelor au suferit atacuri de panică și au fost asistați de echipajul SMURD, însă au refuzat transportul la spital.

S-a stabilit drept cauză posibilă a incendiului efectul termic al curentului electric determinat de existența unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător față de materiale combustibile, a transmis ISU Prahova.

×
Subiecte în articol: prahova incendiu
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close