Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care inspectorul şcolar din Dâmboviţa nu reușește să lege două propoziţii, în discursul de deschidere a anului şcolar

Momentul în care inspectorul şcolar din Dâmboviţa nu reușește să lege două propoziţii, în discursul de deschidere a anului şcolar

Discurs halucinant al inspectorului şcolar din Dâmboviţa. Adriana Tudose nu a reuşit să lege două propoziţii la festivitatea de deschidere a anului şcolar.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   11:49

Prezentă la Seminarul Teologic din Târgoviște, în prima zi de școală, profesoara de franceză Adriana Magdalena Tudose, noua șefă a Inspectoratului Școlar Dâmbovița, n-a reușit să lege două propoziții până la capăt.

Ca să-şi justifice bâlbâielile şi incoerenţa, inspectorul şcolar, profesoară de limba franceză, a încercat să se scuze, spunând că este emoţionată.

Citeşte şi: Mesajul ministrului Educaţiei, la deschiderea noului an şcolar: "Schimbarea începe să se vadă"

‘’Mă onorează această prezență… și… sunt foarte… în primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici…ăăăă….școala este….un….mijloc prin care noi….școala este un reper care formează personalități solide… de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au…ăăă…au….vă rog să mă scuzați….’’, s-a scuzat șefa IȘJ Dâmbovița.

Filmarea a devenit virală, iar internauții cer demisia dascălului de profesie care n-a știut să vorbească. "Greu de privit, dar și mai greu de ascultat“, comentează aceștia.

Discurs halucinant al șefei Inspectoratului Școlar Dâmbovița! Ascultați clipul video de mai jos. Adriana Tudose a fost proaspăt instalată de PSD-PNL în fotoliul de inspector școlar general în județul nostru. Din păcate, nu este în stare să lege două propoziții în discursul de la deschiderea anului școlar. ‘’Mă onorează această prezență… și… sunt foarte… în primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici…ăăăă….școala este….un….mijloc prin care noi….școala este un reper care formează personalități solide… de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au…ăăă…au….vă rog să mă scuzați….’’, s-a scuzat șefa IȘJ Dâmbovița. Cer public doamnei Ligia Deca, ministrul Educației, să explice această numire. Ce competențe are doamna Adriana Tudose pentru această funcție dacă nu știe nici să vorbească în limba română. Credit video: Ripostapenet/Damboviteanul.com

Publicată de Daniel Blaga pe Marţi, 12 septembrie 2023

 

×
Subiecte în articol: inspector şcolar Dambovita discurs
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close