Antena 3 CNN Actualitate Locale Interlopul ”Turcu”, săltat de mascați după ce îl amenință pe șeful Poliției din Dâmbovița: ”Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc”

Interlopul ”Turcu”, săltat de mascați după ce îl amenință pe șeful Poliției din Dâmbovița: ”Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc”

Interlopul ”Turcu” din Târgoviște, în vârstă de 40 de ani, l-a amenințat cu moartea pe șeful Poliției din Dâmbovița, după ce l-a prins în timp ce conducea sub influența drogurilor.

Interlopul ”Turcu”, săltat de mascați după ce îl amenință pe șeful Poliției din Dâmbovița: ”Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc”
Sursa foto: YouTube / Ionuţ Dima
de Andreea Ştefan    |    02 Aug 2021   •   12:33

Totul a început după ce acesta a fost implicat într-un eveniment rutier.

Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar rezultatul preliminar ar fi fost pozitiv la droguri.

Oamenii legii i-au riducat permisul de conducere, fapt ce l-a înfuriat la maximum pe Turcu.

Acesta a mers acasă și a făcut un live pe Facebook în care a început să îl amenințe pe șeful IPJ Dâmbovița, Adrian Antofie, cu un pistol.

În acestă dimineață, mascații au intrat peste el.

Acesta a fost dus la sediul poliției unde este audiat.

”Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc….vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan.

”Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc”

Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie după mine”, a spus bărbatul în videoclip.

Interlopul a fost săltat de mascați și a fost dus în arestul IPJ Dâmbovița, în urma unei percheziții domiciliare.

Înainte de a fi săltat de mascați, Turcu a postat o fotografie pe Facebook în care purta un tricou cu fața polițistului pe care l-a amenințat, sub care scria: ”Înghițitorul de copii cruzi”.

Reacția IPJ Dâmbovița la amenințările interlopului

”La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postări publicate pe o reţea de socializare, de către un bărbat de 40 de ani, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, deţinerea de droguri pentru consum propriu fără drept, faptă prevăzută de art. 4 din Legea nr. 143/2000 şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal.

Precizăm ca persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanţe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal. În aceasta dimineaţa, 2 august, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia noastră pentru a se efectua activităţi procedurale în cauză. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a transmis IPJ Dâmbovița într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: Dambovita interlop
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close