Antena 3 CNN Actualitate Locale Interlop fără permis, prins la volan de polițiști de 11 ori și lăsat să plece. A fost reținut abia după ce a omorât un om

Interlop fără permis, prins la volan de polițiști de 11 ori și lăsat să plece. A fost reținut abia după ce a omorât un om

Un interlop din Cluj care nu avea permis de conducere a fost prins la volan de 11 ori de polițiști și reținut abia a 12-a oară, când a ucis și un om.

de Andrei Naiţă    |    Ioana Mircea    |    10 Sep 2023   •   12:07

Victima a fost chiar un prieten de-al său, iar după accidentul cumplit, interlopul a fugit de la fața locului. Bărbatul obișnuia să se filmeze în timp ce conducea, dar și în timp ce manevra cuțite, macete și săbii.

Interlopul era un "client" vechi al polițiștilor din Cluj. De 11 ori a fost prins fără permis la volan, însă de fiecare dată a fost lăsat în libertate. De-a lungul timpului individul s-a filmat pe rețelele de socializare cum conduce haotic, ignoră regulile de circulație și își amenință rivalii cu maceta și cu sabia.

În primăvară a fost depistat din nou conducând fără permis. A ajuns în fața judecătorilor însă a fost lăsat iarăși să plece acasă.

Citește și: Șofer drogat, scandal cu Poliția după ce a fost prins cu o sabie în mașină, în București

În luna august Aurel Covaci a provocat un grav accident de circulație după ce a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o mașină care circula regulamentar. În urma accidentului, prietenul interlopului, aflat pe scaunul din dreapta, a decedat la spital. Imediat după accident, interlopul care nu avea permis de conducere a fugit de la fața locului.

Totuși el a fost prins de polițiști, iar acum este cercetat penal pentru patru infracțiuni și cel mai probabil va ajunge în închisoare din cauza faptelor grave comise.

×
Subiecte în articol: Cluj interlop
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close