Antena 3 CNN Actualitate Locale Un interlop din Timişoara s-a predat italienilor: "Nu am de ce să stau ascuns"

Un interlop din Timişoara s-a predat italienilor: "Nu am de ce să stau ascuns"

Un interlop din Timişoara s-a predat autorităților italiene, pentru a avea parte, spune el, de un protest just. Alin Huc este acuzat de comanda asasinării unui alt interlop, pe teritoriul Italiei.

Un interlop din Timişoara s-a predat italienilor: "Nu am de ce să stau ascuns"
Sursa foto: observatornews.ro
de Silvia Preda    |    29 Iul 2022   •   18:09

"Singura mea greșeală e că sunt născut în România. Sunt nevinovat și trebuie să înfrunt această situație într-o țară cu o justiție corectă", a declarat Huc, pentru Observator.

Potrivit acuzațiilor, timișoreanul ar fi ordonat asasinatul unui alt interlop din oraș, pentru că acesta refuzase să investească un milion de euro într-o afacere cu trafic de cocaină.

Românul e acuzat că a plătit un asasin pentru a lichida un alt interlop român

Acesta susţine că este nevinovat. "Trebuie să înfrunt această situaţie într-o ţară cu o justiţie corectă ca să elucidez acest mister. Să se termine cu toate ştirile pe surse, cu toate măgăriile şi defăimarea mea. Dacă eram vinovat, eram în America de Sud, în Maroc, eram în Dubai, conform ştirilor pe surse. Nu am de ce să stau ascuns atât timp cât, într-un fel sau altul, pot să elucidez această problemă", a mai spus Huc într-un interviu pentru Observator.

Presupusul asasin plătit de Huc urma să primească o mașină de lux, doar că victima, împușcată de patru ori în piept, a supraviețuit atacului.

După ce şi-a revenit, bărbatul a colaborat cu poliţia şi a pus la dispoziţia anchetatorilor datele de care dispunea.

×
Subiecte în articol: Alin Huc interlop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close