Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf la o sală de jocuri de noroc din Caracal. Suspectul a fost găsit

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Caracal. Suspectul a fost găsit

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Caracal. Suspectul a fost găsit
28 Noi 2019   •   17:59

Tânărul suspectat de comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri din Caracal, care a reuşit să fugă duminică din sediul Poliţiei Caracal, a fost depistat joi în aceeaşi localitate şi urmează a fi prezentat instanţei, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"În urmă cu aproximativ o oră, bărbatul, de 22 de ani, din municipiul Caracal, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost depistat pe raza municipiului Caracal şi în prezent se afla în custodia poliţiei, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, pentru continuarea cercetărilor, cu acesta în stare de arest", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Tânărul suspectat de tâlhărie care a fugit, duminică, din sediul Poliţiei Caracal a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Tânărul este bănuit că, în dimineaţă zilei de 24 noiembrie, ar fi sustras suma de aproximativ 9.000 de lei, după ce ar fi ameninţat casiera unei săli de jocuri de noroc pentru a-i da banii respectivi din seif.

El a fost apoi identificat de poliţişti şi dus la audieri, însă a fugit din sediul Poliţiei Caracal, sărind pe geam dintr-o cameră situată la etajul întâi al imobilului, atunci când a rămas singur în încăpere.

Suspectul de tâlhărie a fost eliberat anul acesta din închisoare, unde a executat o pedeapsă de trei ani şi trei luni pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: jaf sala de jocuri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close