Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf la spital. Ce au furat hoții din Camera de gardă

Jaf la spital. Ce au furat hoții din Camera de gardă

Jaf la spital. Ce au furat hoții din Camera de gardă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    02 Mar 2017   •   18:13

Poliţiştii gălăţeni au deschis joi un dosar penal pentru furt, după ce un bărbat necunoscut a furat televizorul din încăperea destinată medicilor din Unitatea de Primire Urgenţe(UPU) a Spitalului Judeţean din Galaţi. 

Potrivit şefului UPU SMURD a Spitalului Judeţean Galaţi, Angel Trifan, bărbatul a profitat de faptul că geamul încăperii destinate medicilor din UPU era deschis. Televizorul se afla chiar pe pervaz. Necunoscutul a fost surprins de camera de supraveghere cum intră, dar şi cum iese în fugă din spital cu televizorul. Aparatul tv fusese cumpărat de medici şi se afla în camera unde se face schimbul de gardă şi în care stau medicii, între cazuri. 

”Acea cameră nu este niciodată închisă, nici măcar noaptea, iar medicii s-au trezit de multe ori cu necunoscuţi acolo. Acum două luni a fost o tentativă de spargere tot în UPU, însă în altă zonă, dar hoţul a fost prins de cadrele medicale şi apoi a fugit”, a spus Trifan. 

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea autorului. Agentul de pază care era de tură la poarta principală a spitalului a fost amendat cu 200 lei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: televizor spital Galați
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close