Antena 3 CNN Actualitate Locale Jaf de pomină la o sală de jocuri de noroc din Odobești. Un individ mascat a reușit să plece cu toţi banii din seif

Jaf de pomină la o sală de jocuri de noroc din Odobești. Un individ mascat a reușit să plece cu toţi banii din seif

Jaf la o sală de jocuri de noroc din orașul Odobești, județul Vrancea. Poliţiştii au reţinut doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, cercetați acum pentru tâlhărie calificată.

Jaf de pomină la o sală de jocuri de noroc din Odobești. Un individ mascat a reușit să plece cu toţi banii din seif
Sursa foto: Pixabay.com/djedj
de Silvia Preda    |    06 Aug 2022   •   13:13

În 31 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, care a spus că, în timp ce se afla în sala de jocuri de noroc unde este angajată, o persoană mascată a deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani care se afla în seiful unității.

Trei percheziții domiciliare au fost făcute pe raza orașului Odobești și a comunei Slobozia Bradului, iar oamenii legii au stabilit ulterior că tânărul de 19 ani a intrat, în jurul orei 03.50, în sala de jocuri având fața acoperită, și, folosind forța fizică asupra femeii i-a sustras din seif suma de 16.000 lei.

Jaf într-o sală de jocuri de noroc din Odobești

Tânărul a fugit apoi în grabă din ala de jocuri și ar fi fost preluat de celălalt tânăr (bănuit de complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată) cu o mașină, transmit poliţiştii.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Focșani a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: sala de jocuri Odobesti Vrancea jaf
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close