Antena 3 CNN Actualitate Locale Județul din Ardeal care va avea al doilea aquapark ultramodern. Investiția se ridică la 30 de milioane de euro

Județul din Ardeal care va avea al doilea aquapark ultramodern. Investiția se ridică la 30 de milioane de euro

Locul din România unde se conturează planurile pentru construirea unui aquapark ultramodern, proiect evaluat la aproximativ 30 de milioane de euro.

Județul din Ardeal care va avea al doilea aquapark ultramodern. Investiția se ridică la 30 de milioane de euro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   04:00

Se pun bazele unui aquapark ultramodern într-un județ din Ardeal.

Acesta va fi în comuna Odoreu, la o scurtă distanță de municipiul Satu Mare, ocupând o suprafață construită totală de 9.053 de metri pătrați.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu noul aquapark.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Transformând comuna Odoreu într-o atracție turistică de prim rang în județul Satu Mare, proiectul beneficiază de amplasamentul său strategic și de dezvoltarea rapidă a infrastructurii.

Capacitatea complexului este estimată la 800 de persoane pe zi în sezonul estival și la 300 de persoane pe zi în timpul iernii.

În cadrul acestuia vor fi amenajate facilități precum grupuri sanitare, zone de relaxare cu sezlonguri și scaune, vestiare pentru vizitatori cu 400 de dulapuri duble, 19 cabine de schimb, grupuri sanitare separate pentru bărbați și femei, dotate cu dușuri, precum și un restaurant cu o capacitate totală de 171 de locuri în interior și 64 de locuri în aer liber.

Printre dotările planificate se numără 4 tobogane exterioare, 2 bazine pentru adulți cu zone de relaxare, un bazin pentru copii, 3 jacuzzi, iar zona de relaxare va fi echipată cu minimum 460 de sezlonguri, 20 de baldachine, umbrele și spații umbrite de vegetație.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 22.911.588,17 euro fără TVA și la 27.244.609,24 euro cu TVA inclus.

Durata estimată pentru realizarea investiției este de 36 de luni, potrivit Presa SM.

Operațiunile și întreținerea complexului vor fi gestionate de către comuna Odoreu printr-un serviciu public specializat, creând astfel 32 de locuri de muncă.

×
Subiecte în articol: aquapark Satu Mare
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close