Antena 3 CNN Actualitate Locale "Prinţesa lui tata, te voi purta mereu în suflet". Lacrimi şi durere pentru Vanesa, tânăra ucisă împreună cu iubitul marocan într-o vilă din Iaşi

"Prinţesa lui tata, te voi purta mereu în suflet". Lacrimi şi durere pentru Vanesa, tânăra ucisă împreună cu iubitul marocan într-o vilă din Iaşi

Familia Ioanei Vanes Burlacu o plânge pe tânăra înjunghiată și incendiată, alături de iubitul ei marocan, într-o vilă din Iași.

"Prinţesa lui tata, te voi purta mereu în suflet". Lacrimi şi durere pentru Vanesa, tânăra ucisă împreună cu iubitul marocan într-o vilă din Iaşi
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2021   •   20:24

Tinerii au fost găsiți de polițiști pe 10 decembrie, după ce au fost dați dispăruți, în ziua în care tânărul marocan ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles.

„Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa. Te voi purta mereu în sufletul meu. Prințesa lui tata”, a scris tatăl fetei, Costel Burlacu, pe Facebook.

„Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa nepotica și printesica mea buna și frumoasă. Nu te voi uita niciodată!”, a scris Liliana Burlacu.

Tinerii, care au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, prezentau leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cei doi erau studenți la Medicină în Iași.

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.  Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Citește șiProcurorul de caz, despre tinerii uciși și incendiați, într-o vilă din Iași: ”Moartea a fost violentă. Au fost înjunghiați”

×
Subiecte în articol: injunghiata vila Iași
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close