Antena 3 CNN Actualitate Procurorul de caz, despre tinerii uciși și incendiați, într-o vilă din Iași: ”Moartea a fost violentă. Au fost înjunghiați”

Procurorul de caz, despre tinerii uciși și incendiați, într-o vilă din Iași: ”Moartea a fost violentă. Au fost înjunghiați”

Mihaela Apostol, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, a spus că moartea tinerilor uciși și incendiați, într-o vilă de lux din Iași, a fost una extrem de violentă, cei doi având multiple leziuni.

Procurorul de caz, despre tinerii uciși și incendiați, într-o vilă din Iași: ”Moartea a fost violentă. Au fost înjunghiați”
de Andreea Ştefan    |    12 Dec 2021   •   11:23

”Moartea tinerei a fost violentă fiind datorată insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, atebraț stâng și drept.

Moartea tânărului a fost, de asemenea, violentă, consecință a mai multor plăgi înțepat-tăiate. Acestea se identifică hemifaciesului stâng, regiunii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Dispariţia celor doi studenţi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion.

Cei doi au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Aceștia prezintă leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc.

Două persoane suspecte au fost ridicate de către anchetatori în cursul zilei de sâmbătă dintr-un cămin din Iaşi şi au fost duse la audieri.

Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă

Ea este tânăra ucisă împreună cu iubitul ei marocan într-o vilă din Iași

El este tânărul ucis, alături de iubita sa, într-o vilă de lux din Iași

×
Subiecte în articol: procuror ucisi Iași
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close