Antena 3 CNN Actualitate Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă

Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă

Descoperire macabră în municipiul Iași, unde doua persoane au fost descoperite moarte, în vila de lux în care locuiau, din cartierul Moara de Vânt. Se pare că ar fi vorba despre un dublu asasinat. Victimele sunt doi tineri studenți: o româncă si iubitul ei de origine marocana.

Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2021   •   10:20

Tinerii, un marocan și o româncă, erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" din Iași. Locuința în care au fost gășiti morți era închiriată. Potrivit unor surse, trupurile acestora ar fi incendiate.

UPDATE: 15:00

Prim-procurorul Mihaela Apostol a venit cu precizări, după primele cercetări efectuate la fața locului.

"În cursul nopţii de 10/11.12.2021, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost informat cu privire la faptul că, într-un imobil din mun.Iaşi, str. Moara de Vânt, au fost găsite două cadavre.

S-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat prevăzută de art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.f Cod penal.

Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de către organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere.

Cercetările continuă pentru identificarea autorilor faptei pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale", a transmis aceasta

UPDATE 13:30

Potrivit surselor Antena 3, cei doi au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Aceștia prezintă leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. Din primele cercetări, s-ar părea că el este din Maroc. Identitatea victimelor trebuie confirmată oficial de rudele acestora. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Stire inițială:

În dimineaţa zilei de sâmbătă, doi suspecţi ai dublului asasinat din zona Moară de Vânt a municipiului Iaşi au fost ridicaţi pentru a fi conduşi la audieri. Cei doi bărbați se aflau în cartierul Tudor Vladimirescu.

Cadavrele tinerilor au fost deja ridicate și duse la IML Iași, pentru a se efectua necropsia și a se stabili cauzele deceselor.

Momentan nu se cunoaște cu exactitate ce a dus la tragedie, iar ipoteza asasinatului a fost luată în calcul de la început de către anchetatori. Surse ale Antena 3 spun că procurorul de caz ia în calcul trei scenarii: dublă sinucidere, crimă și sinucidere, sau omor. Totuși ultima ar fi cea mai plauzibilă, pentru că la fața locului ar fi fost fost găsite mai multe urme de sânge și urme de incendiere.

Potrivit acelorași surse, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de omor calificat.

 

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close