Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama Mariei, prima reacţie după ce studenta din Iaşi a fost găsită în viaţă: "E în afara oricărui pericol, mai multe informaţii nu am primit"

Mama Mariei, prima reacţie după ce studenta din Iaşi a fost găsită în viaţă: "E în afara oricărui pericol, mai multe informaţii nu am primit"

Mama Mariei, studenta la Litere din Iaşi care a fost găsită după două săptămâni de la dispariţie, a transmis primul mesaj la aflarea veştii că tânăra este în viaţă.

de Gigi Cojocaru    |    24 Mai 2023   •   10:12

Maria, studenta cu chip angelic din Iaşi, care a fost găsită după două săptămâni de la dispariţie, a transmis un mesaj pe o reţea de socializare.

Studenta de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, care a dispărut pe data de 9 mai, a fost găsită în cursul zilei de marţi, 23 mai.

Din primele informaţii, studenta a fost găsită în Republica Moldova şi este în viaţă.

Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Iași. 

Citeşte şi: Maria, studenta la Litere din Iaşi, a fost găsită după două săptămâni de la dispariţie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mama Mariei, primul mesaj după găsirea tinerei

"Am fost anunţată că Maria a fost găsită, este în viaţă şi ăsta este cel mai important lucru. 

Chiar nu ni s-a spus nimic, doar atât am fost informaţi de lucrul cel mai important, că Maria este în viaţă şi asta este cel mai important. O dată ce suntem în viaţă trecem peste multe.

Mai multe informaţii nu am primit, urmează. Este în afara oricărui pericol, dacă a fost găsită în viaţă", a declarat mama Mariei, marţi seara, după ce tânăra a fost găsită.

Vezi şiPrimul mesaj transmis de Maria, studenta din Iaşi, care a fost găsită în Republica Moldova după 14 zile de când a plecat de acasă

×
Subiecte în articol: studenta Iași Republica Moldova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close