Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea

Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea

Mama lui Emanuel, băiatul de 19 ani înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova, a avut prima reacție după ce fiul ei a fost înjunghiat.

Mama tânărului de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, rupe tăcerea
Sursa foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    30 Iun 2023   •   08:09

Femeia spune că fiul ei împreună cu prietena lui, Melisa, obișnuiau să se plimbe des prin Grădina Botanică. 

Mai mult decât atât, femeia spune că băiatul nu este un tip conflictual, care să sară la bătaie sau să pornească o ceartă.  

Emanuel și-a revenit din comă, seara trecută, însă medicii spun că starea lui rămâne una extrem de gravă din cauza numeroaselor lovituri de cuțit.  

"Nu știu cine e ăla, ce a avut cu ei. Ei se plimbă des prin grădina botanică, copilul meu și prietena lui. Sunt de câteva luni împreună, au fost prieteni buni. Nu l-am auzit vreodată vorbind de persoana asta, că se speculează că era un fost prieten. Eu n-am auzit. Nu ar face rău. N-a sărit la bătaie niciodată cu cineva, e timid, nu l-aș vedea începând o ceartă cu cineva. Nu am fost dezamăgită de el niciodată. Studia, cânta la chitară foarte bine. 

De curând și-a făcut niște prieteni, prin care a cunoscut-o pe fata asta. Ieșeau mai multi în gașcă. Cum să producă ceva ce ar putea să le facă rău... Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu", a spus mama băiatului, la Realitatea Plus

Între timp, băiatul s-a trezit din comă, însă starea lui rămâne extrem de gravă din cauza multiplelor răni de cuțit.

”Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de aparate.  

În cursul zilei de astăzi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, după care s-a decis deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.  

Citește și: Ce le-a spus Alex, elevul criminal din Grădina Botanică, polițiștilor pe lângă care a trecut după atac. Tânărul a fost reținut pentru 30 de zile

La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc. Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat”, spune dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova.

Ce spune băiatul

Potrivit surselor Antena 3 CNN, băiatul a reușit să vorbească și să spună că se afla cu Melisa pe o bancă, în momentul în care a fost înjunghiat în spate. Cei doi se uitau pe telefon și nu l-au văzut pe agresor venind.  

Mai mult decât atât, tânărul a confirmat că nu îl cunoștea pe atacator. 

×
Subiecte în articol: Craiova Grădina botanică crima
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close