Antena 3 CNN Actualitate Locale O mașină s-a prăbușit de pe un pod într-o râpă, în localitatea Bohotin din județul Iași. Elicopterul SMURD, trimis la fața locului

O mașină s-a prăbușit de pe un pod într-o râpă, în localitatea Bohotin din județul Iași. Elicopterul SMURD, trimis la fața locului

Un accident grav a avut loc miercuri în localitatea Bohotin din judeţul Iaşi după ce o maşină a căzut în gol, într-o râpă.

O mașină s-a prăbușit de pe un pod într-o râpă, în localitatea Bohotin din județul Iași. Elicopterul SMURD, trimis la fața locului
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   15:20

Accidentul rutier s-a produs la Bohotin, în comuna Răducăneni, județul Iași. Din primele informaţii, un tânăr de 21 de ani a fost grav rănit, suferind un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei și alte politraumatisme.

La locul solicitării au acționat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor. A fost trimis și echipajul de salvare aeriană (ESA).

Citește și: Copac căzut peste o mașină aflată în mers, pe Transalpina: Una dintre victime a murit, după ce martorii s-au chinuit să o resusciteze

”Accident auto produs cu o persoană încarcerată (singura victimă) în localitatea Bohotin, comuna Raducăneni. La locul solicitării au acționat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor. La locul solicitării a fost trimis și echipajul de salvare aeriană (ESA).

Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al comunei Raducăneni au scos victima din autoturism până la sosirea serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, ulterior a fost asistată de către echipajul medical și transportată de către echipajul de salvare aeriană pe heliportul din cadrul Centrului de pregătire Iași, de unde a fost preluată de către un echipaj SAJ „tip C” și transportată la spital”, a transmis ISU Iași.

Nu se cunoaște cauza producerii accidentului rutier.

Citește și: Doi frați au murit după ce au fost loviți de fulger, în județul Botoșani. Mama lor a presimțit tragedia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”La Bohotin – Răducăneni, o mașina a ieșit din decor și a căzut în gol de pe un pod într-o râpă la aproximativ 3-4m înălțime. Echipa de pe elicopter este aterizată la caz. Victima a fost extrasă înainte de aterizare. Șoferul are 21 ani și a fost diagnosticat cu politraumatism, traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism coloană cervicală, paraplegic.

Este conștient și hipotensiv la momentul actual”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close