Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care 14 butelii cu gaz explodează după ce o autoutilitară se izbeşte de o casă, în Satu Mare

Momentul în care 14 butelii cu gaz explodează după ce o autoutilitară se izbeşte de o casă, în Satu Mare

Un tânăr de 30 de ani a fost la un pas de un dezastru după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoutilitara, încărcată cu butelii, într-o țeavă de gaz din Satu Mare.

Momentul în care 14 butelii cu gaz explodează după ce o autoutilitară se izbeşte de o casă, în Satu Mare
Sursa foto: presasm.ro
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2023   •   18:11

Incidentul a avut loc în localitatea Pișcolt din Satu Mare, acolo unde o autoutilitară a luat foc după ce s-a izbit de o țeavă de gaz. 

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum autoutilitara, încărcată cu 20 de butelii, a părăsit partea carosabilă şi a intrat intr-o casă, lovind o țeavă de gaz.

Imediat după impact autoutilitara a fost cuprinsă de flăcări şi 14 butelii au explodat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La sosirea forțelor pompierilor, incendiul se manifesta violent. Maşina a ars în totalitate  și s-a distrus învelitoarea de tablă pe o suprafață de aproximativ 100 m pătrați, geamurile și pereții unei camere din incinta locuinței.

Citeşte şi: Pericol de explozie pe drumul dintre Roman şi Suceava, după ce un TIR încărcat cu butelii goale s-a răsturnat

Pompierii militari au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, concomitent cu oprirea propagării acestuia la întreaga locuință și la casa aflată în vecinătate. A fost anunțat și operatorul de gaz care s-a deplasat la locul intervenției pentru închiderea/oprirea alimentării cu gaz de pe magistrală.

În urma intervenției, forțele militare au lichidat incendiul, salvând casa din vecinătate și aproximativ 70 la sută din casa avariată de la flăcările autoutilitarei, notează presasm.ro.

Șoferul, cu vârsta aproximativă de 30 ani, a fost transportat în stare conștientă la spital de către Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o scânteie mecanică, potrivit ISU Satu Mare.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close