Antena 3 CNN Actualitate Locale Un motociclist băut, fără permis şi cu o minoră pasageră s-a ciocnit puternic de o maşină, la Suceava

Un motociclist băut, fără permis şi cu o minoră pasageră s-a ciocnit puternic de o maşină, la Suceava

Un motociclist care nu avea permis şi era băut s-a ciocnit de un autoturism, duminică, pe raza localității Mălini din Suceava. 

Un motociclist băut, fără permis şi cu o minoră pasageră s-a ciocnit puternic de o maşină, la Suceava
Sursa foto: colaj ISU Suceava
de Paul Ciurari    |    09 Ian 2022   •   22:49

Tânărul în vârstă de 21 de ani, împreună cu o minoră de 15 ani, ambii fără cască de protecţie mergeau cu motocicleta pe un drum din localitate. 

La un moment dat, motocicleta a vrut să depăşească un autoturism al cărui șofer a efectuat în același timp un viraj la stânga. 

Motocicleta s-a lovit puternic de mașină, iar în urma impactului atât minora cât și tânărul de 21 de ani au fost răniți, suferind multiple traumatisme. Ei au fost transportaţi la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

În urma impactului, motocicleta a luat foc, aceasta fiind stinsă de persoanele aflate la fața locului, până la sosirea pompierilor.

Au intervenit militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Motociclistul nu are permis şi a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul 0,04 la mie alcool pur în aerul expirat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: motocicleta accident Suceava
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close