Antena 3 CNN Actualitate Locale Motocicliști maghiari, loviți mortal de un șofer intrat pe contrasens în depășirea unei coloane de mașini, pe DN68 | Trafic blocat total între Caransebeș și Hațeg

Motocicliști maghiari, loviți mortal de un șofer intrat pe contrasens în depășirea unei coloane de mașini, pe DN68 | Trafic blocat total între Caransebeș și Hațeg

Un șofer care a intrat pe contrasens pentru a depăși coloana de mașini, a lovit frontal un grup de șase motocicliști de origine maghiară, pe drumul dintre Caransebeș și Hațeg.

Motocicliști maghiari, loviți mortal de un șofer intrat pe contrasens în depășirea unei coloane de mașini, pe DN68 | Trafic blocat total între Caransebeș și Hațeg
de Mia Lungu    |    16 Iul 2023   •   16:20

La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini moment în care a  intrat în coliziune cu un grup de  6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetățean  maghiar. Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La această oră, traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulație, neexistând rută ocolitoare. 

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close