Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre bărbatul din Botoşani care şi-a sechestrat şi terorizat familia

Noi detalii despre bărbatul din Botoşani care şi-a sechestrat şi terorizat familia

Bărbatul din Botoşani care şi-a sechestrat întreaga familie, nu este la prima abatere. Oamenii povestesc că în urmă cu doi ani şi-a agresat şi bunica. Întreaga misiune a poliţiştilor a fost filmată, iar imaginile au un puternic impact emoţional.

Noi detalii despre bărbatul din Botoşani care şi-a sechestrat şi terorizat familia
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2021   •   11:43

Orbit de furie după o ceartă cu soţia şi o noapte petrecută la jocurile de noroc, bărbatul a recurs la un gest extrem. 

Înarmat cu un cuţit, bărbatul şi-a ameninţat soţia şi soacra, dar şi fetiţa în vârstă de doar trei ani şi jumătate. Soţia a reuşit să sune la 112, iar blocul a fost împânzit imediat de Poliţie, pompieri, jandarmi, de mascaţi, dar şi de un echipaj medical.

Până la sosirea negociatorului, o tânără poliţistă a fost adevărarul erou al misiunii. A negociat cu bărbatul şi a reuşit să îi dea copilul pe geam.

"A prezentat-o la geam, am observat că nu are nicio urmă de violenţă asupra sa, însă am reuşit să îl convingem, chiar am şi reuşit în final, să ne predea fetiţa pentru a fi ferită de orice pericol. Cu aceasă ocazie, acesta a deschis fereastra larg, mi-a dat-o pe geam, am cuprins-o şi i-am înmânat-o mamei'', a povestit Iulia Foicu, poliţista din Botoşani care a salvat-o pe fetiţă.

Din fericire, şi cele două femei au reuşit să scape din mâinile agresorului.

Nu este pentru prima dată când bărbatul are ieşiri violente. Soacra lui a povestit că acesta împreună cu fratele lui, au bătut-o pe bunica lor, în propria ei casă. Atunci, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Iaşi.

Ctiţi şi: Ea este poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată într-un apartament din Botoşani

×
Subiecte în articol: Botoșani sechestrare soacra copil barbat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close