Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi imagini cu momentul în care primarul din Mioveni este atacat de interlopi

Noi imagini cu momentul în care primarul din Mioveni este atacat de interlopi

Avem noi imagini cu momentul în care edilul din Mioveni este atacat de patru interlopi, chiar în sediul Primăriei. Liderul grupării interlope a fost lăsat în libertate. Se află însă sub control judiciar și are interdicția de a se apropia de primar sau de familia acestuia.

Noi imagini cu momentul în care primarul din Mioveni este atacat de interlopi
de Andreea Ştefan    |    Mariana Zaharia    |    13 Feb 2022   •   17:35

Au fost făcute publice imaginile care surprind momentul în care primarul din Mioveni a fost atact în propriul birou de patru interlopi.

Se poate observa că prima dată intră un bărbat în biroul edilului, iar la scurt timp după intră și al doilea.

Primarul este agitat și îi cere paznicului să îl scoată afară. 

Paznicul îl scoate până la ușă, dar bărbatul revine către primar și atunci are loc acea altercație.

Stelian Crăciun, interlopul acuzat că l-a bătut, vineri seara, pe primarul din Mioveni, în birou, a fost lăsat în libertate sub control judiciar.

Citește și: Patru interlopi au intrat cu forța în biroul primarului din Mioveni. Edilul a fost agresat de liderul grupării

Crăciun a fost reținut pentru 24 de ore, dar polițiștii au considerat că nu se impune formularea unei propuneri de arestare preventivă.

"Împotriva bărbatului de 55 de ani, din Mărăcineni, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Prin aceeaşi măsură preventivă, au fost dispuse obligaţiile de a nu părăsi judeţul Argeş, de a nu se apropia de persoana vătămată sau de familia acestuia ori de locul de muncă, precum şi obligaţia de a nu comunica cu martorii din dosar", a transmis IPJ Argeş.

Interlopul argeșean Stelian Crăciun a fost reținut pentru 24 de ore în dimineața zilei de sâmbătă, 12 februarie, în dosarul agresiunii primarului din Mioveni.

Citește și: Primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de un interlop în biroul său: ”Incidentul m-a șocat”

×
Subiecte în articol: primar Mioveni interlopi
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close