Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie și-a abandonat copilul într-o pungă după ce a născut, iar apoi a sunat la 112

O femeie și-a abandonat copilul într-o pungă după ce a născut, iar apoi a sunat la 112

Femeia și-a abandonat copilul și apoi tot ea a sunat la 112, probabil în speranța că nu va fi găsită de polițiști. Întâmplarea a avut loc vineri dimineața, în comuna Castelu din județul Constanța.

O femeie și-a abandonat copilul într-o pungă după ce a născut, iar apoi a sunat la 112
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   21:52

"La data de 24 septembrie a.c., polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați de către o femeie, prin apel 112, cu privire la faptul că aceasta ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinței sale din comuna Castelu. 

La fața locului, polițiștii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precum și copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiței nou-născute, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest incident", se arată în comunicatul transmis de polițiștii Secției 4 Rurală Medgidia.

×
Subiecte în articol: femeie copil camp
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close