Antena 3 CNN Actualitate Locale Oamenii care s-au vaccinat stau la cozi uriaşe pentru a primi bonurile de masă: "Stăm la rând să ne luam dreptul!"

Oamenii care s-au vaccinat stau la cozi uriaşe pentru a primi bonurile de masă: "Stăm la rând să ne luam dreptul!"

Coadă imensă la un centru de vaccinare din Drobeta Turnu Severin. Zeci de oameni au aşteptat ore în şir să-şi ridice voucherul în valoare de 100 de lei care le-a fost promis după schema de vaccinare completă.

Oamenii care s-au vaccinat stau la cozi uriaşe pentru a primi bonurile de masă: "Stăm la rând să ne luam dreptul!"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2022   •   15:14

Coadă la un centru de vaccinare din Drobeta Turnu Severin, pentru ridicarea tichetelor de masă.

Aceste vouchere se acordă pentru schema completă de imunizare.

Oamenii au așteptat la coadă încă de la primele ore ale diminetii pentru a ridica tichetele de masă de la centrul de vaccinare organizat la Stadionul municipal Drobeta Turnu Severin.

"Stăm la rând să ne luam dreptul! M-am vaccinat din noiembrie'', spune un localnic din Mehedinţi.

Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare, care s-au vaccinat cu doza 2 pentru vaccinul Pfizer – BIONTech, Moderna, Astra-Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson sunt, astfel, așteptate la centrele de vaccinare, pentru a ridica aceste tichete.

Radu Gandă, medic coordonator centru de vaccinare, spune ca au fost alocate 6.200 tichete pentru cei care s-au vaccinat cu a doua doza după data de 3 septembrie 2021 până la 31 ian, iar solicitările au fost multe.

Termenul în care pot fi ridicate aceste tichete de masă de la unitatea de vaccinare este de 6 luni de la data vaccinării cu schema completă.

 

×
Subiecte în articol: bonuri de masa vouchere
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close