Antena 3 CNN Actualitate Locale Conducerea Penitenciarului Vaslui, preluată de o preoteasă. Cum a ajuns să aibă această funcție

Conducerea Penitenciarului Vaslui, preluată de o preoteasă. Cum a ajuns să aibă această funcție

O preoteasă a preluat conducerea Penitenciarului din Vaslui. Femeia a fost numită, miercuri, în funcția de director.

Conducerea Penitenciarului Vaslui, preluată de o preoteasă. Cum a ajuns să aibă această funcție
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Ioana Mircea    |    22 Iun 2023   •   22:01

Penitenciarul Vaslui are un nou director, începând de miercuri. Este vorba despre comisarul de poliție penitenciară, Cristina Chirvasă, soția părintelui Adrian Chirvasă, protopopul Protoieriei Vaslui.

Potrivit presei locale, aceasta a ajuns să lucreze la penitenciar pornind de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, unde a lucrat ca asistent social.

În urmă cu doi ani, femeia a dat concurs pentru ocuparea postului de director adjunct al Serviciului de Reintegrare Socială, însă a picat la proba scrisă din cauză că în timpul redactării răspunsurilor a făcut mai multe semne distincte pe foaie, ceea ce i-a determinat pe corectori să-i anuleze lucrarea.

Citește și: Nuntă în șlapi, cu manele și dedicații în fața blocului, în Vaslui, virală pe internet: "Vara e ceva de speriat cu ei"

Aceasta a contestat decizia, însă comisia de soluționare a contestațiilor nu i-a dat câștig de cauză. În aceste condiții a făcut cereri către superiori pentru a fi numită în funcții de conducere.

Ulterior, Cristina Chirvasă a ocupat funcții în cadrul Serviciul Regim Penitenciar. Miercuri, aceasta a fost împuternicită în funcția de director la Penitenciarul Vaslui, în locul comisarului-șef de poliție penitenciară, Sorin Bărbuță, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Vaslui penitenciar
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close