Antena 3 CNN Actualitate Locale Nuntă în șlapi, cu manele și dedicații în fața blocului, în Vaslui, virală pe internet: "Vara e ceva de speriat cu ei"

Nuntă în șlapi, cu manele și dedicații în fața blocului, în Vaslui, virală pe internet: "Vara e ceva de speriat cu ei"

Un cuplu din Vaslui a decis să își organizeze nunta în fața blocului. Mirele și mireasa au purtat șlapi, iar dedicațiile cu manele nu au lipsit din cadrul evenimentului.

Nuntă în șlapi, cu manele și dedicații în fața blocului, în Vaslui, virală pe internet: "Vara e ceva de speriat cu ei"
Sursa foto: TikTok | beatricematias6
de Ioana Mircea    |    13 Iun 2023   •   15:59

O nuntă din Vaslui a ajuns virală pe TikTok după ce mirii au fost surprinși că își petrec cea mai frumoasă zi din viața lor, în fața blocului. Cei doi au purtat costum de mire și mireasă, însă în loc de pantofi, cuplul a optat pentru șlapi. Totodată, mireasa a ales să poarte pe sub rochie un tricou roz.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Întreaga petrecere a avut loc în fața blocului, alături de invitați, iar manelele și dedicațiile nu au lipsit din cadrul evenimentului. Petrecăreții au avut la dispoziție un microfon și o boxă mare. Cu toate acestea, nici un vecin nu a chemat poliția.

Citește și: Cea mai mare nuntă regală din Orient, din ultimii ani. Cum s-a îmbrăcat mireasa

@beatricematias6 #viral casa de ce vrei tu domnu’ cutare @albertgrigore48 @Georgiana Sava❤️❤️ ♬ Mare Petrecere - Vali Vijelie

Totul a fost filmat și postat pe TikTok. Filmulețul a strâns aproape 37 de mii de vizualizări.

Cu toate aceasta, se pare că nunta nu a fost una adevărată. Presa locală susține că evenimentul a fost făcut din joacă. Se pare că petrecerile, sunt normale, în fața acestui bloc.

"Nu e nimic nou, se întâmplă deseori să dea petreceri. Vin polițiștii, ei se prefac că se liniștesc, că nu mai fac, dar după ce pleacă, își reiau petrecerea. Uneori se mai și iau la ceartă sau la bătaie, poliția le mai dă din când în când câte o amendă, dar credeți că le plătesc?! Vara e ceva de speriat cu ei”, a povestit un vecin, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Vaslui nunta
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close