Antena 3 Actualitate Locale Pericol de explozie în Prahova! O cisternă cu benzină a luat foc. Cine a reușit să stingă incendiul

Pericol de explozie în Prahova! O cisternă cu benzină a luat foc. Cine a reușit să stingă incendiul

25 Iul 2017   •   14:59
Pericol de explozie în Prahova! O cisternă cu benzină a luat foc. Cine a reușit să stingă incendiul

Un pompier prahovean aflat în timpul liber a intervenit, marţi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o cisternă încărcată cu peste 10 tone de combustibil, focul fiind stins înainte de sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină la Podenii Noi pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în zona motorului unei cisterne care transporta 9.500 litri de benzină şi 1.200 litri de motorină.

Focul a fost lichidat cu stingătoarele aflate pe cisternă şi în autoturismul altor persoane aflate în zonă, a informat ISU.

Conform sursei citate, la faţa locului a intervenit un pompier aflat în timpul liber care a acţionat pentru stingerea focului împreună cu un prieten şi cu şoferul cisternei, aceştia folosind stingătoarele, iar apoi aruncând apă cu găleţile pentru răcirea zonei afectate.

Focul a ars în zona motorului spre ţeava de eşapament.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close