Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițist, filmat când îi rupe talonul unui șofer: ”Tu crezi că te joci cu mine?”

Polițist, filmat când îi rupe talonul unui șofer: ”Tu crezi că te joci cu mine?”

Un polițist a fost filmat în timp ce îi rupea talonul autoturismului unui taximetrist din Timișoara.

de Andreea Borboros    |    11 Aug 2023   •   15:10

Scene revoltătoare la câțiva kilometri de Timișoara! Un polițist de la Rutieră a fost filmat de un șofer în timp ce îi rupea intenționat talonul mașinii, pentru a avea motiv să îl amendeze. 

În imaginile filmate chiar de către taximetrist se vede clar cum, după un schimb de replici acide, șoferul îi prezintă actele, iar agentul rupe certificatul de înmatriculare. Apoi, cu un cinism ieșit din comun, îl ia la întrebări pe taximetrist de ce umbla cu actele deteriorate.

Norocul șoferului a fost acela că momentul a fost filmat. Șoferul a depus plângere la poliție pentru purtare abuzivă și distrugere.

Reprezentanții IPJ Timiș susțin că vor face verificări. 

 ”Tu crezi că te joci cu mine, măi, milițianule? Tu ai impresia că m-ai văzut pe mine pe stradă și gata, mă verifici, nu?”, se aude taximetristul în filmare. 

Ca răspuns, polițistul rupe talonul, după care îl trage la răspundere pe șofer de ce umblă cu documentul deteriorat. 

”L-ai rupt tu acum, ai tras de el să îl rupi! Ai tras de el să îl rupi, să ai motiv să mi-l iei! Ia-l!”, continuă șoferul de taxi.

După verificarea documentelor și conștient că a fost filmat, polițistul de la Rutieră admite că șoferul nu a încălcat nicio lege, însă îl atenționează pe taximetrist ca în câțiva kilometri va fi din nou oprit pentru verificarea documentelor. 

×
Subiecte în articol: Timișoara taximetrist politist
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close