Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul care oferă bani oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare

Primarul care oferă bani oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare

Primarul din Stejari, judeţul Gorj, oferă bani oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare. Astfel, acesta oferă 200 de lei oricui îi trimite poze sau clipuri video cu ajutorul cărora pot fi identificaţi cei care aruncă gunoiul pe stradă sau pe câmp.

Primarul care oferă bani oamenilor pentru a-i găsi pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare
de Ioana Mircea    |    15 Sep 2022   •   09:38

Primarul din localitatea Stejari, Robert Păiuș, a publicat pe o pagină de socializare un anunț în care susține că oferă bani celor care îl ajută să identifice persoanele care aruncă gunoiul în afara spațiilor special amenajate.

În postare, edilul le cere locuitorilor să-i trimită fotografii sau materiale video în care sunt surprinse persoanele care nu respectă legea.

Recompensa pentru aceste materiale este de 200 de lei, bani pe care susține edilul, îi va scoate din propriul buzunar. În felul acesta, primăria poate identifica oamenii care aruncă deșeurile, pentru ca apoi să-i sancționeze.

Robert Păiuș nu este la prima inițiativă de acest gen. În urmă cu câteva luni, mai exact în primăvară, primarul a promis salariul său pe o lună pentru cel care oferă informații despre cei care dau foc vegetației uscate.

Incendiile din zonă s-au extins atunci și au afectat pădurea. În urma anunțului, incendiile au fost stopate.

×
Subiecte în articol: stejari Gorj
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close