Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Reşiţa şi-a cumpărat un teren în Zanzibar şi îşi construieşte o casă de vacanţă

Primarul din Reşiţa şi-a cumpărat un teren în Zanzibar şi îşi construieşte o casă de vacanţă

Viaţă de nabab pentru primarul din Reşiţa. Edilul liberal, Ioan Popa, îşi construieşte o casă de vacanţă în Zanzibar. Primarul a cheltuit 240.000 de euro doar pentru teren. El are numeroase afaceri înfloritoare şi figurează în top 300 cei mai bogaţi oameni din România.

Primarul din Reşiţa şi-a cumpărat un teren în Zanzibar şi îşi construieşte o casă de vacanţă
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Sep 2023   •   15:25

Cu un picior în Reșița și cu unul în Zanzibar, așa trăiește edilul liberal Ioan Popa. Realitatea este demonstrată chiar de declarația de avere a primarului Municipiului Reșița, care și-a achiziționat de curând un teren de 240.000 de euro în exoticul arhipelag din Africa.

 Citește și: Primarul din Crevedia a fost exclus din PSD

Recenta investiție a devenit rapid subiect de discuție, mai ales că prosperul om de afaceri a anunțat, în urmă cu două zile, că va candida pentru al treilea mandat la primărie.

”Oricine are dreptul să își cumpere orice, oriunde”

”Cel mai important motiv pentru care candidez este legat de noul spital județean. Mi-am luat un teren în Zanzibar, un teren de câteva sute de metri pătrați, unde să îmi fac o casă de vacanță.

N-aș fi spus lucrul ăsta, dar e obligatoriu să-l pun în declarația de avere și de interese și de acolo a ieșit și toată povestea asta. Cred că oricine are dreptul să își cumpere orice, oriunde. Și poate să vândă orice, mai puțin casa părintească”, a declarat Ioan Popa, primarul din Reșița.

Citește și: Doi bărbaţi din Constanţa şi Năvodari şi-au făcut o plantaţie de canabis lângă WC şi au vândut droguri toată vara

Reșițenii nu-și invidiază primarul. Majoritatea nici nu știu unde se află arhipelagul Zanzibar 

”Domne, când ai bani, cumperi orice. Omul a avut bani, nu a avut ce să facă cu ei, a cumpărat acolo. În loc să cumpere pe la Văliug, pe la Muntele Mic... Omul când are bani, cumpără unde găsește”, spune un locuitor din Reșița.

”Nu știu nimic de Zanzibar, nu cunosc. N-am făcut la geografie”, este răspunsul unui alt locuitor din Reșița întrebat ce știe despre Zanzibar.

Citește și: Revolta fiului soților morți în explozia de la Crevedia, după înmormântare: ”Se mușamalizează tot!”

Ioan Popa se numără printre milionarii români din top 300 și este cunoscut pentru crearea brand-ului Monte Banato. De asemenea, edilul din  Reșița deține o afacere cu părtie de ski, bar, ponton și locuri de cazare pe malul lacului Valiuc, de pe Muntele Semenic.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close