Antena 3 CNN Actualitate Locale Revolta fiului soților morți în explozia de la Crevedia, după înmormântare: ”Se mușamalizează tot!”

Revolta fiului soților morți în explozia de la Crevedia, după înmormântare: ”Se mușamalizează tot!”

Este cutremurător mesajul fiului celor doi soți morți în explozia de la Crevedia, conduși astăzi pe ultimul drum: ”Este șocant să îți vezi părinții arși”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Sep 2023   •   14:27

”Este tragic să îți pierzi doi părinți și să îi vezi arși. Dacă mureau de boală, mai era cum mai era, de bătrânețe, de boală, de vârstă, dar vă dați seama, să moară la 56 de ani și arsă complet. Este certificatul de la Medicină legală, arsă pe 99% din suprafața corporală”, spune, îndurerat, fiul soților uciși în explozia de la Crevedia.

Citește și: Soții morți în explozia de la Crevedia, înmormântați împreună | ”Nu vă vom uita niciodată”

”Să se facă dreptate!”

”Facem toate demersurile care sunt necesare. Să se facă dreptate. Cui i-a fost bine când a fost bine, acum când e rău, să fie rău pentru toată lumea.

Dreptate, vreau, în primul rând, dar, cum am spus, o să se mușamalizeze tot”, mai spune fiul celor doi soți morți în explozie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Primarul din Crevedia a fost exclus din PSD

”Nu vă vom uita niciodată”

Cei doi soți din Crevedia, morți în explozia de la stația GPL, au fost înmormântați astăzi. Sute de oameni i-au condus pe ultimul drum. 

Femeia era în casă când a bubuit prima cisternă și a fost cuprinsă pe loc de flăcări. Când a văzut-o, soțul ei îngrozit a făcut infarct și a murit pe loc. În ciuda eforturilor medicilor, după 13 ore a încetat din viață și soția 

Oamenii din zonă povestesc, îngenuncheați de durere, că se cunoșteau cu ei de când erau copii și că au avut o moarte tragică, pentru care nimeni nu va plăti.

Citește și: "Marea mea avere este scrum acum!". Mărturia unui supravieţuitor din Crevedia, care a rămas fără casă

După o săptămână de când a avut loc această explozie nu a fost găsit niciun vinovat, însă rămâne de văzut ce vor afla anchetatorii pe parcursul acestei investigații.

×
Subiecte în articol: soti morti explozia de la Crevedia
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close