Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacția a două educatoare din Constanța, care s-au simți jignite de cadourile de la părinți: "Atât merităm după trei luni de muncă?"

Reacția a două educatoare din Constanța, care s-au simți jignite de cadourile de la părinți: "Atât merităm după trei luni de muncă?"

Două educatoare din Constanța s-au simți jignite de cadourile primite de la părinții copiilor. Nemulțumite, acestea le-au returnat.

Reacția a două educatoare din Constanța, care s-au simți jignite de cadourile de la părinți: "Atât merităm după trei luni de muncă?"
Sursa foto: Facebook/ Primaria Constanta
de Mia Lungu    |    22 Dec 2023   •   09:34

Părinții unor copii de la o creșă din Constanța au strâns bani pentru a cumpără cadouri educatoarelor, însă cele două s-au simțit jignite de "atenția" primită și au refuzat pachetele.

Un părinte a dezvăluit întreaga situașie pe un grup de whatsapp, potrivit FocusPress:

"Țin să va anunț că m-au chemat doamnele educatoare în clasa și mi-au înapoiat cadourile. Doamna N… mi-a spus: 'Noi nu suntem nespălate, ca să ne dați gel de dus. Atât merităm noi după trei luni de muncă? Să ne jigniți în halul asta?' 

Am rămas fără cuvinte. Eu propun să nu le mai cumpărăm cadouri până la sfârșitul anului școlar, că să nu le mai jignim cu alegerile noastre".

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, spune că dascălii nu trebuie recompensați pentru că își fac meseria:

"Este foarte bine că nu au primit cadourile, este de apreciat. Noi nu facem actul educațional pentru a fi remunerați prin cadouri. Rugămintea mea este că părinții să nu mai dea cadouri. Pentru ce?

Și intenția de a da este una greșită. Că motivul refuzului doamnelor este legat de alte aspecte, da. Dar eu rețin că le-au refuzat (cadourile – n.r.), iar părinții să învețe să nu mai ofere", a declarat, pentru Focus Press, prof. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța.

×
Subiecte în articol: cadouri educatoare parinti Constanța
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close