Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer beat și fără permis, a lovit cu o mașină neîmatriculată un motociclist, pe un drum din Giurgiu. Victima a murit pe loc

Un șofer beat și fără permis, a lovit cu o mașină neîmatriculată un motociclist, pe un drum din Giurgiu. Victima a murit pe loc

Un bărbat în stare de ebrietate și fără permis de conducere, aflat la volanul unei mașini, a lovit mortal un motociclist, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Un șofer beat și fără permis, a lovit cu o mașină neîmatriculată un motociclist, pe un drum din Giurgiu. Victima a murit pe loc
Sursa foto: Getty Images I KarenMower
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   23:01

Polițiștii giurgiuveni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier.

Anchetatorii au stabilit că un tânăr, de 19 ani, din localitatea Chiajna, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism a acroșat un bărbat, de 42 de ani, care se deplasa cu un scuter electric.

Ulterior, șoferul a părăsit locul accidentului. În urma impactului, bărbatul de pe scuter a decedat.

La scurt timp după producerea evenimentului rutier, polițiștii au depistat șoferul la ieșire din localitatea Bolintin-Vale.

Citește șiAccident teribil, cu șapte victime, la intrare în Galați, pe DN25. Trei copii au fost răniți

După verificări, ei au aflat că fugarul consumase alcool și nu are permis de conducere.

"Fiind efectuate verificări în baza de date, a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificări, a rezultat faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat”, au anunțat polițiștii.

Tânărul de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă a fost reținut, pentru 24 de ore.

Miercuri, el va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close