Antena 3 CNN Actualitate Locale O șoferiță din Iași a ajuns cu mașina în lac. Descoperire polițiștilor când au scos-o din apă

O șoferiță din Iași a ajuns cu mașina în lac. Descoperire polițiștilor când au scos-o din apă

Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice in zona Lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu mașina în lac.

O șoferiță din Iași a ajuns cu mașina în lac. Descoperire polițiștilor când au scos-o din apă
de Gigi Cojocaru    |    26 Iun 2021   •   15:55

Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice in zona Lacului Ciric au salvat de la inec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu mașina în lac.

Polițistul local salvator este Neculau Cristian, care activează în cadrul Serviciului Siguranța Circulatiei. Fata reușise să iasă din mașina care se scufunda, dar era dezorientată și se putea îneca. Polițistul local a ajuns la ea și a prins-o înainte să se înece.

Femeia în stare de ebrietate a fost scoasă din mașina de către polițist și mai multe echipaje au ajuns la fața locului pentru lămuriri. 

”Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul ca un auto a părăsit partea carosabila și a căzut in lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la fata locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apa de un polițist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur in aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital Pt investigații medicale. Polițiștii continua cercetările” este comunicatul oficial al poliției.

×
Subiecte în articol: Iași masina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close